\

Jokivarren koulu

Huoltajatunnukset

1.4.2011 alkaen huoltajat voivat valita, haluavatko he oman henkilökohtaisen tunnuksen vai jatkaa yhteisen tunnuksen käyttöä.

Uusimmat tiedotteet

Vanhemmat tiedotteet

Jokivarren kouluun toinen apulaisrehtori 4.2.

Erityisopettaja Päivi Tuomala aloitti koulumme toisena apulaisrehtorina helmikuun alusta. Päivi toimii edelleen erityisopettajana vastaten vuosiluokkien 4-6 osa-aikaisesta erityisopetuksesta koulussamme. Tämän lisäksi hän toimii apulaisrehtorina vastuualueenaan erityisesti luokkamuotoinen erityisopetus.

Lukuvuosi 2013 - 2014 5.9.2013

Tähän tiedotteeseen kerätään kalenterinomaisesti lukuvuoden normaalista työjärjestyksestä poikkavat tapahtumat siltä osin, kun ne koskevat yksittäistä luokkaa suurempaa oppilasjoukkoa.

TÄRKEÄÄ: Huoltajien autokyydeillä kulkevat oppilaat jätetään ja noudetaan KÄKELÄNTIEN pysäköintialueella 15.8.2013

VILJAMAANTIEN PUOLEISELLE PARKKIALUEELLA (liittymä, hammashoitolan ja henkilökunnan pysäköintipaikat sekä taksien kääntöpaikka) EI SAA JÄTTÄÄ/NOUTAA OPPILAITA, jotka kulkevat muilla kuin järjestetyillä koulukyydeillä. Viljamaantien pysäköintialue on koululaiskyytien osalta varattu takseille. Viljamaantien tonttiliittymän ja hammashoitolan pysäköintipaikan alueella liikenne ruuhkautuu, taksit joutuvat odottelemaan ja lapsia liikkuu autojen välissä niin, että onnettomuusriski on ilmeinen.ETHÄN AJA AUTOLLA KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄLLÄ pienten koululle.

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Vastaa koulun kyselyihin

 

StarSoft Wilma 2.16d © 2000-2014 StarSoft Oy