SvenskaEnglish

Jokivarren koulu

Unohditko salasanasi?

Vastaa koulun kyselyihin

Huoltajatunnukset

1.4.2011 alkaen huoltajat voivat valita, haluavatko he oman henkilökohtaisen tunnuksen vai jatkaa yhteisen tunnuksen käyttöä.

Uusimmat tiedotteet

Vanhemmat tiedotteet

Orimattilan keskustan kyläjohtokunnan 2015 kesätapahtumat 29.5.

KAIKKI JOUKOLLA MUKAAN KESÄISIIN RIENTOIHIN OMALLA KYLÄLLÄ, ORIMATTILAN KESKUSTASSA

Selvin päin kesään! 25.5.

Kohta juhlitaan kesäloman alkamista. Päihteiden käyttö on valitettavan usein osa alaikäistenkin juhlintaa. Hauskanpito päihtyneenä johtaa usein ikäviin seurauksiin. Alkoholi ja huumaavat aineet altistavat aina tapaturmille ja väkivallalle. Tässä meille vanhemmille muistettavaa!

Tulevien seitsemänsien luokkien luokkajako 20.5.

Tulevat luokanvalvojat luokilla 7A, 7B ja 7C ovat Sami Puonti, Juhana Raappana ja Liisa Lappalainen. Luokan 7E erityisluokanopettaja on Jarkko Sallinen. Luokkajako julkistetaan Wilmassa juhannusviikolla.

Viimeinen kouluviikko toukokuussa 2015 18.5.

Maanantai - keskiviikko käydään koulua lukujärjestyksen mukaan. Torstaina ja perjantaina poikkeusohjelmaa.TORSTAINA 28.5. KLO 18 KEVÄTJUHLA LUOKILLE ESI-5. LAUANTAINA 30.5. KLO 8.30 LUOKILLE 6-9. TERVETULOA!

KOULUN KERHOT - päivitetty lista 10.9.2014

Kouluilla järjestetään kerhoja, jotka ovat lapsille ilmaisia. Kerhot ovat avoimia kaikille Orimattilan peruskoululaisille. Kunkin kerhon kohdalla on ilmoitettu kohderyhmä (esimerkiksi 1.-2.-luokkalaiset). Kerhon alkamiseksi tarvitaan vähintään 8 osallistujaa. Toivottavasti käytätte palvelua innolla!Kerhoihin voi ilmoittautua ensimmäisellä kokoontumiskerralla tai etukäteen kerhon ohjaajalle.

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

StarSoft Wilma 2.18f © 2000-2015 StarSoft Oy