SvenskaEnglish

Jokivarren koulu

Unohditko salasanasi?

Vastaa koulun kyselyihin

Huoltajatunnukset

1.4.2011 alkaen huoltajat voivat valita, haluavatko he oman henkilökohtaisen tunnuksen vai jatkaa yhteisen tunnuksen käyttöä.

Uusimmat tiedotteet

Vanhemmat tiedotteet

VAHVAT EI KIUSAA -tapahtuma Lahdessa perjantaina 8.5.2015 5.5.

Koulupäivä alkaa klo 8.20 A-pihalla luokittaisella nimenhuudolla. Linja-autokyydit lähtevät JOKIVARREN koululta klo 8.30. Paluukyyti Lahdesta lähtee klo 11.50, joten ruokailemaan päästään reilusti myöhässä.

Laiminlyönteihin ja myöhästymisiin puuttuminen 29.1.

Henkilökunta on käynyt keskustelua joulukuun aikana koulun sisäisistä puuttumiskäytännöistä ja koulun johtoryhmä on linjannut käytäntöihin seuraavat tarkistukset, jotka ovat voimassa tammikuun alusta alkaen.

VÄLIPALAA TARJOLLA PÄIVITTÄIN KLO 14 VÄLITUNNILLA 15.1.

Uudet hinnat ja uusi tuote, "pikkueväs".

KOULUN KERHOT - päivitetty lista 10.9.2014

Kouluilla järjestetään kerhoja, jotka ovat lapsille ilmaisia. Kerhot ovat avoimia kaikille Orimattilan peruskoululaisille. Kunkin kerhon kohdalla on ilmoitettu kohderyhmä (esimerkiksi 1.-2.-luokkalaiset). Kerhon alkamiseksi tarvitaan vähintään 8 osallistujaa. Toivottavasti käytätte palvelua innolla!Kerhoihin voi ilmoittautua ensimmäisellä kokoontumiskerralla tai etukäteen kerhon ohjaajalle.

Poissaolot ja niihin puuttuminen 3.9.2014

Orimattilan koulutoimessa on otettu käyttöön kaikille kouluille yhteinen malli oppilaiden poissaoloihin puuttumiseksi. Malli ei mullista toimintatapojamme. Edelleen oppilaan oma opettaja on huoltajiin yhteydessä, kun oppilaan poissolot aiheuttavat huolta. Muistakaa ilmoittaa oppilaan sairauspoissaolot mahdollisimman pian ja anoa etukäteen mahdolliset "omat lomat".

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

StarSoft Wilma 2.18d © 2000-2015 StarSoft Oy