Kirjaudu sisään

Jokivarren koulu

Uusimmat tiedotteet

Ensimmäisen ja toisen jakson lukujärjestykset julkaistu Wilmassa 20.06.2017

Lukujärjestyksiin voi toki vielä tulla elokuussa pieniä muutoksia, toisen jakson osalta vielä myöhemminkin.

Lue koko juttu

Kuudensista luokista on nyt muodostettu luokat 7A, 7B, 7C, 7D ja 7E. 08.06.2017

Päätöksen luokkajaosta olen tehnyt kuultuani apulaisrehtoreita ja opettajia, jotka tuntevat oppilaansa ja ovat pystyneet havainnoimaan lasten ja ryhmien toimintaa vähintään vuoden ajan kouluympäristössä. Oppilaiden ja huoltajien toiveita ei erikseen ole kysytty, koska kaikkia toiveita ei pystytä toteuttamaan. Muutoksia luokkajakoihin nyt niiden julkaisun jälkeen ei lähtökohtaisesti myöskään tehdä toiveiden perusteella, koska kokoonpanoja on mietitty huolella, ja vaikuttavia tekijöitä on paljon. Kaverisuhteita olemme pyrkineet huomioimaan kohtuudella, mutta kokemuksesta tiedämme niiden olevan häilyviä. Niitä voi lisäksi ylläpitää välituntisin ja vapaa-ajalla. Kahdeksannen ja yhdeksännen luokan aikana valinnaisaineryhmät muodostuvat yli luokkarajojen.

Lue koko juttu

STIPENDIT VÄLKKÄREILLE 03.06.2017

Koko lukuvuoden 2016-2017 työskennelleet Välkkäri-oppilaat palkitaan kaikissa Orimattilan peruskouluissa.

Lue koko juttu

Käyttäytymisen arviointikriteerit 03.02.2017

Kiitos kyselyyn vastanneille. Tiedotteessa yhteenvetoa kyselyntuloksista ja joitain kriteereiden avauksia. Sekä tietysti kriteerit. Sama löytyy mysö koulun Peda.net-sivuilta kohdassa "Arviointi ja kehittäminen --> Käyttäytymisen arviointi".

Lue koko juttu

Wilma-ohje huoltajille 28.08.2015

Käytämme Orimattilan koulutoimessa Wilma–ohjelmaa muun muassa oppilastietojen hallintaan ja viestintään. Ohjelmaa käytetään internet-selaimella, joten voit käyttää sitä missä tahansa sinulla on käytössäsi internetliittymä. Wilmaa käyttävät mm. opettajat, opiskelijat, huoltajat ja osittain koulun henkilökunta.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.23.6 © 2000-2017 Visma